Louis Munteanu poate pleca în iarnă de la CFR Cluj, după episodul turbulent cu Dan Petrescu

Louis Munteanu poate pleca în iarnă de la CFR Cluj, după episodul turbulent cu Dan Petrescu

Louis Munteanu a avut un episod tensionat cu antrenorul său Dan Petrescu de la CFR Cluj, la finele partidei de sâmbătă seara cu Petrolul Ploiești din Liga 1, scor 0-0.

După ce antrenorul Petrescu l-a scos de pe teren în minutul 94, deși atacantul fusese introdus la pauză de același Super Dan, multiplu campion cu CFR Cluj în România, Munteanu a avut o reacție nervoasă pe bancă, ignorându-l pentru secunde bune pe fostul fundaș de la Chelsea. În momentul în care a văzut că e vizat de schimbare, Munteanu s-a îndreptat agale spre marginea terenului, vizibil nemulțumit, cu privirea ațintită spre banca de rezerve.

ADVERTISING

Aventura lui Louis Munteanu (22 de ani) la CFR Cluj ar putea fi însă una de scurtă durată, după acest episod. Cumpărat în această vară de la Fiorentina pentru 2,3 milioane de euro de către patronul Neluțu Varga, Munteanu ar putea pleca încă din iarnă din Gruia. Și o spune chiar președintele executiv Cristi Balaj.

Președintele ardelenilor nu a vrut să dea un răspuns concret, însă nici nu a negat că Louis Munteanu o poate părăsi pe CFR: ”Au fost discuții legate de Louis Munteanu. Există anumite cluburi care-l monitorizează. Mi-e greu să răspund la această întrebare în acest moment, dacă va pleca în iarnă”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club, emisiune de la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, conform transfermarkt. Munteanu a marcat 5 goluri de când a venit la gruparea feroviară în alb și vișiniu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!