Conducerea de la CFR Cluj reacționează după clipele tensionate dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu: ”Vom avea discuții”

Conducerea de la CFR Cluj reacționează după clipele tensionate dintre Louis Munteanu și Dan Petrescu: ”Vom avea discuții”

Louis Munteanu și Dan Petrescu au avut un moment aprins la capătul partidei dintre Petrolul și CFR Cluj, scor 0-0 sâmbătă seara în Superliga.

Atacantul de 22 de ani a fost scos de pe teren în minutul 94, deși antrenorul Dan Petrescu îl introdusese la pauza partidei din Prahova. Munteanu nu a vrut să dea mâna cu Cristi Panin și apoi l-a ignorat momente bune pe antrenorul său care a ținut să discute cu el. După joc, fostul jucător de la Farul și Fiorentina a refuzat să vină la interviuri pentru a da declarații.

ADVERTISING

„Nu am vorbit cu niciunul dintre ei. Mi-e greu să exprim un punct de vedere, pot doar bănui. Din câte am observat, Louis Munteanu a fost schimbat imediat după ce a fost o tragere de tricou a lui Papp. Avea și un galben. Eu am crezut că a fost doar pentru a-l proteja și pentru a nu primi al doilea avertisment. Nu știu dacă e așa, s-ar putea să fiu în eroare”, a spus Cristi Balaj, președintele de la CFR, la cald, la PrimaSport. El mai asigură faptul că vor avea loc discuții clare cu Munteanu: „Precis vom avea discuții cu Louis Munteanu. La rece, nu astăzi sau mâine. Suntem 100% alături de el. Avem argumente prin care să îl facem să depășească acest moment și să gestioneze altfel lucrurile în viitor”.

ADVERTISING

La flash-interviu, Dan Petrescu a explicat că l-a schimbat pe Munteanu pentru că „l-am văzut puțin că șchioapătă” și pentru că atacantul central primise al patrulea cartonaș galben al sezonului, astfel că va fi suspendat la următoarea partidă.

„Supărarea mea este modul în care Louis Munteanu a primit avertismentul, într-o fază în care Hanca, jucătorul de la Petrolul, a avut o ținere prelungită într-o acțiune promițătoare. Dacă jucătorul nostru nu ar fi fost ținut, aveam o acțiune periculoasă. Putea acorda avertisment din două motive! Ai avut o sensibilitate pentru o echipă, nu și pentru cealaltă. E o greșeală majoră!”, a ținut să mai precizeze Balaj, fostul mare arbitru internațional.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!