Louis Munteanu a avut o atitudine sfidătoare la adresa lui Dan Petrescu. Ce spune antrenorul lui CFR Cluj despre momentul tensionat

Louis Munteanu a avut o atitudine sfidătoare la adresa lui Dan Petrescu. Ce spune antrenorul lui CFR Cluj despre momentul tensionat

Momente delicate la CFR Cluj, fosta campioană a României, la finele egalului bifat sâmbătă seara în Liga 1, în deplasarea de la Petrolul Ploiești, scor 0-0, după un joc anost.

Louis Munteanu, atacantul de 22 de ani, care a strălucit săptămâna aceasta la naționala de tineret, nu a înghițit deloc faptul că a fost înlocuit în minutul 94, deși tot Dan Petrescu îl introdusese pe teren la pauza partidei din Prahova. L-a introdus pe teren pe Munteanu imediat după pauză, apoi a decis să-l scoată în prelungiri, minutul 90+4, locul fiindu-i luat de „închizătorul” Andrei Artean.

ADVERTISING

Această decizie l-a surprins neplăcut în mod evident pe fostul star de la Fiorentina, care a avut o reacție neplăcută pe marginea terenului: i-a smucit mâna delegatului Cristi Panin, apoi s-a așezat nervos pe bancă, ignorându-l total pe Dan Petrescu.

Petrescu a încercat apoi să dialogheze cu Munteanu, dar părea mai mult că jucătorul își ignoră maestrul, Munteanu privind vădit în altă direcție. După joc, la flash-interviul din zona mixtă, SuperDan a încercat să explice reacția elevului său: ”S-a supărat la schimbare. E normal să te superi, e încă tânăr și a venit după o calificare. L-am văzut că șchioapătă puțin și sincer am crezut că e accidentat. Plus că nu joacă următorul meci. De asta l-am schimbat. Nimic altceva. Îl înțeleg că e supărat, dar cred că data viitoare ar trebui să fie mai atent. Până în ziua de astăzi nu am avut nicio problemă cu el.

Scandal între Dan Petrescu şi Louis Munteanu. Jucătorul s-a enervat pentru că a fost schimbat

A fost extraordinar la antrenamente și meciuri. E normal să fie supărat, că a intrat la pauză, dar nu am ce spune mai mult. O să vorbesc cu el când ne potolim, acum a fost la cald. E un băiat excelent, care s-a antrenat și a vrut să joace de la început, dar eu știam că nu o să poată”, a punctat Petrescu la microfonul PrimaSport.

ADVERTISING

CFR Cluj rămâne pe locul 3 în Superliga după acest egal, având 19 puncte, la 7 lungimi în spatele liderului U Cluj, marea rivală din orașul ardelean.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!