Superliga: Remiză fără prea multe ocazii între CFR Cluj și Petrolul

Superliga: Remiză fără prea multe ocazii între CFR Cluj și Petrolul

CFR Cluj și Petrolul au remizat, sâmbătă, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superliga României.

Prima repriză n-a fost deloc una ofertantă din punct de vedere fotbalistic. Cele două echipe au avut câte o ocazie de a marca.

Mai întâi, Peter Michael a șutat spre poartă și mingea a fost respinsă după ce Zima a ieșit pe o centrare și n-a reușit să îndepărteze cum trebuie balonul, în minutul 6. Apoi, în minutul 28, Papp a ratat o șansă bună de gol pentru Petrolul: a trimis cu capul, din apropiere, pe lângă poarta lui Mihai Popa.

ADVERTISING

Repriza a doua a fost la fel de săracă în ocazii. În minutul 90+4, Păun a avut șansa unui gol câștigător, cu capul, după o minge plouată trimisă spre poarta lui Zima, dar n-a fost să fie, iar pe final cele două echipe s-au mulțumit cu egalul.

Louis Munteanu, intrat la pauză, a fost schimbat de Dan Petrescu în minutele de prelungire ale partidei de pe Ilie Oană în urma unei prestații modeste a atacantului. Munteanu a ieșit nervos de pe teren, iar Petrescu a încercat să-l consoleze pe bancă.

În urma rezultatului, CFR Cluj a acumulat 19 puncte și a urcat pe locul trei, la egalitate cu Oțelul, în timp ce Petrolul a "sărit-o" pe Dinamo în clasamentul Superligii și a ajuns pe locul cinci, cu 19 puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!