Patronul lui CFR Cluj i-a decis viitorul lui Louis Munteanu

Patronul lui CFR Cluj i-a decis viitorul lui Louis Munteanu

Atacantul român Louis Munteanu, 22 de ani, internațional de tineret, cel care recent a marcat trei goluri în preliminarii EURO 2025, în partida cu Muntenegru, a primit o veste de ultimă oră de la Neluțu Varga.

Munteanu, pe care Varga a plătit suma de 2,3 milioane de euro, de la Fiorentina, în această vară, a punctat deja de 5 ori pentru CFR în 10 partide, iar pentru reprezentativa ”tricoloră” sub 21 de ani a reușit cinci goluri în preliminariile EURO 2025.

Varga a lăsat de înțeles că a primit deja o propunere de transfer pentru atacantul de 22 de ani de la un club din Serie A. El va pleca din Ardeal într-o proporție covîrșitoare, numai dacă va marca minimum 15 goluri în actuala stagiune.

ADVERTISING

”Acum am vorbit de propunerea certă de 7 milioane. La 15 goluri am deja oferta. Am spus foarte clar. Ideea era să dea peste 10 goluri, ca să confirme că este matur și că poate să treacă la un alt nivel. Dar, dacă dă 15 goluri este ca și cum e închisă afacerea. Dar, putem avea și o ofertă mai mare. De la 7 milioane pleacă, dar poate fi și mai mult. Eu am încredere în el”, a declarat Varga, conform cotidianului ProSport.

GOOL CFR. Louis Munteanu, execuţie de fineţe în poarta lui Târnovanu

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Munteanu, iar informația conform căreia Munteanu ar putea pleca pe o sumă de aproximativ 7 milioane de euro a fost confirmată de același Varga. Patronul ardelean îl consideră pe atacantul de 22 de ani drept cel mai bun pe care l-a avut la CFR, în cei șapte ani de când are echipa.

ADVERTISING

„Sută la sută, este cel mai bun atacant pe care l-am avut, de când sunt în fotbal. Are deja nouă sau 10 goluri de când e la noi, în toate competițiile în care a jucat. L-am simțit că este un jucător cu multă calitate și că are o experiență foarte bună, pentru vârsta lui”.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!