FCSB anunță că vrea să-l transfere pe Louis Munteanu: CFR Cluj i-a stabilit prețul

FCSB anunță că vrea să-l transfere pe Louis Munteanu: CFR Cluj i-a stabilit prețul

FCSB a anunțat, luni, că Louis Munteanu (22 de ani) este din nou pe lista de transferuri a clubului.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că la începutul lui 2025 poate reactiva interesul pentru Louis Munteanu, atacant ajuns la CFR Cluj și care a refuzat oportunitatea transferului la „roș-albaștri” în vară.

"Poate îl iau eu pe Louis Munteanu. S-a dus (n.r. - la CFR Cluj), dar poate dau bani. Ori fac echipă, ori nu fac? M-a ambiționat meciul de la Salonic, mi-a dat putere și mi-a arătat că putem în Europa", a declarat Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

După anunțul lui Becali, CFR Cluj a venit cu răspunsul și a anunțat că prețul de transfer al lui Louis Munteanu este de cel puțin șapte milioane de euro. Varga s-a declarat gata să spună "da" plecării lui Munteanu în schimbul sumei cerute.

"Dacă Gigi Becali plătește suma corectă pentru Louis Munteanu, îl poate transfera la FCSB! Știți bine că suntem deschiși la orice ofertă. Doar că oferta lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu trebuie să fie de minimum 7 milioane de euro, cum avem deja pentru Louis.

ADVERTISING

Deci dacă Becali, cu care mă înțeleg foarte bine, pune banii jos, suma corectă, îl poate lua pe Louis Munteanu la FCSB", a declarat Nelu Varga, patronul CFR-ului, conform Fanatik.

În vară, după calificarea în Europa League, FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj cu două milioane de euro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!