Ședință la CFR Cluj: Jucătorii au fost anunțați că riscă rezilierea contractelor în regim de urgență

Ședință la CFR Cluj: Jucătorii au fost anunțați că riscă rezilierea contractelor în regim de urgență

În vestiarul clubului CFR Cluj a avut loc o ședință după ce echipa a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie.

Președintele Cristi Balaj a afirmat că jucătorilor li s-a transmis că ar putea fi dați afară încă din acest moment dacă nu își schimbă atitudinea.

„Duminică ne-am întâlnit. E de apreciat că nu se iau decizii la cald, că lăsăm orele să treacă astfel încât să dispară acel impuls de a lua decizii imediat. Istoria a demonstrat că, atunci când te linişteşti, priveşti lucrurile la rece şi nu ai acea sensibilitate care ar putea să dauneze.

ADVERTISING

Aşa că a rămas să ne vedem luni la stadion, unde am fost aşteptaţi de Dan Petrescu, cu care domnul Varga a avut o discuţie iniţială. Ulterior s-a discutat în vestiar cu jucătorii. S-a subiliniat faptul că antrenorul este cel care are puteri depline în vestiar. El este cel care decide primul 11 şi jucătorii care intră pe parcursul meciului. În trecut, campionatele s-au câştigat şi datorită jucătorilor care au intrat pe parcursul partidei şi au făcut diferenţa. Acest lucru e important.

În situaţia în care anumiţi jucători nu vor respecta cerinţele antrenorilor, ne vom strânge mâna şi ne vom despărţi chiar şi înainte de perioada de transferuri. Vor fi traşi pe dreapta şi nu vor mai fi în vizorul nostru, urmând ca în iarnă să tragem linie. Deja ne-am făcut o idee despre poziţiile care au nevoie de sprijin în echipa noastră", a spus Balaj la Sport Total FM.

ADVERTISING

În ultimele trei meciuri, CFR Cluj a remizat cu FCSB și Hermannstadt și a pierdut acasă cu UTA Arad.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇