Ce le-a transmis Dan Petrescu fanilor care i-au cerut demisia după un nou eșec al lui CFR Cluj

Ce le-a transmis Dan Petrescu fanilor care i-au cerut demisia după un nou eșec al lui CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă surprinzător pe teren propriu de către UTA Arad, scor 1-3 în runda curentă a Superligii.

Fanii au reacționat imediat după acest dezastru pe teren propriu, jucătorii mergând către vestiare în fluierăturile suporterilor, care au cerut minute în șir și demisia fostului multiplu campion cu CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu. Super Dan și-a criticat jucătorii pentru greșelile pe care le-au comis în apărare, CFR bifând al treilea joc consecutiv fără victorie în Liga 1.

„La prima greșeală pe care am făcut-o la mijlocul terenului am luat un gol ușor. Reacția a fost destul de bună în prima repriză, am avut niște ocazii. La pauză am avut o discuție mai dură, efectul s-a văzut imediat, dar nu poți să iei al doilea gol în maniera în care l-am luat. Portarul (n.r.: Mihai Popa) nu știu unde s-a grăbit, a dat-o la ei, apoi a luat gol pe colțul scurt. Sunt greșeli mari de tot, pe care nu poți să le faci în campionat. UTA e o echipă puternică, dar au dat 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Asta e istoria. La Sibiu, noi am dat 25, niciun gol. Cred că ne-a lăsat puțin și norocul. Scorul nu arată ce a fost pe teren astăzi. Bravo lor, au fost pragmatici. Noi avem de muncă. Obiectivul trebuie să rămână calificarea în play-off, având în vedere lotul pe care-l avem. Sunt jucători importanți de atac, dacă lipsesc prea mulți, se vede.

REZUMAT | CFR Cluj – UTA 1-3. Arădenii au profitat de greșelile clujenilor și s-au impus clar

Problema e că nu avem încă o echipă clară și se fac multe greșeli în apărare. Trebuie să mergem la muncă, să câștigăm meciul următor. Sunt obișnuit aici (n.r. - să fie contestat). Ce e corect în fotbal? Fanii sunt liberi să strige, nu e prima oară când primesc aceste mesaje de la ei. Normal că te afectează fluierăturile, vrei să fii susținut, dar... Când nu sunt aici, sunt bun. În rest, când sunt aici, vai de mine”, a declarat Dan Petrescu, după joc, la microfonul televiziunii DigiSport.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 6, cu 15 puncte după primele 10 etape, la limită pentru play-off așadar. Pentru CFR urmează duelul de pe teren propriu cu Poli Iași.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!