Adrian Mutu, prima soluție pe banca unei formații din Superliga care se pregătește să își demită antrenorul

Adrian Mutu, prima soluție pe banca unei formații din Superliga care se pregătește să își demită antrenorul

Adrian Mutu, fost selecționer al naționalei de tineret, dar și antrenor la Rapid sau FC Voluntari, a devenit prima opțiune pentru o formație din Superliga.

Un club din prima ligă a României, AFC Hermannstadt se pregătește să-l demită pe Marius Măldărășanu, după 0-3 pe terenul Gloriei Buzău. Gruparea sibiană se află la a treia victorie consecutivă, plus al 5-lea meci consecutiv fără victorie. Hermannstadt nu a mai câștigat o partidă în competiția internă de pe 31 august, iar acum încearcă o soluție radicală.

ADVERTISING

Trupa în alb-roșu a luat legătura cu Adi Mutu, liber de contract în acest moment, însă negocierile au fost sistate încă de la primele discuții purtate în cursul zilei de sâmbătă. Fostul selecționer a cerut o sumă imensă, 80.000 de euro la semnătură, sumă cu care oficialii nu au fost de acord, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Președintele Claudiu Rotar încă așteaptă demisia lui Marius Măldărășanu: „Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia. Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer”, a reacționat acționarul lui Hermannstadt, într-o reacție pentru același ziar amintit mai sus.

ADVERTISING

Duminică va avea loc o ședință la club în care se vă lua o decizie clară, dacă cumva Marius Măldărașanu va fi demis sau nu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!