Liga 1: Rezultatele meciurilor de sâmbătă

Liga 1: Rezultatele meciurilor de sâmbătă

SpotMedia.ro v-a ținut la curent cu desfășurarea rezultatelor de sâmbătă din Liga 1, din cadrul etapei cu numărul 13 a stagiunii competiționale 2020/2021.

O zi în care am început cu un meci care de fapt a fost amânat, partida Clinceni – Argeș, din cauza unei ploi torențiale care a dus la un teren impracticabil. A urmat jocul dintre Mediaș și Sepsi, meci câștigat clar de oaspeți cu 3-0, iar finalul de zi ne-a adus un egal la debutul lui Mircea Rednic la Viitorul, în deplasare la Chindia, scor 1-1.

Iată mai jos rezultatele complete ale zilei și cronicile aferente:

Academica Clinceni - FC Argeș - amânat pentru duminică, ora 11.30

ADVERTISING

Liga 1: Meciul dintre Clinceni și FC Argeș, amânat pentru 24 de ore, din cauza terenului impracticabil

13.30: Chivulete a decis ca partida să fie amânată pentru a doua zi, indiferent de strădaniile organizatorilor gazdă. Terenul arăta în continuare impracticabil, iar ploaia continua să cadă..

13.00: Așa cum spune regulamentul din fotbal, dacă meciul nu poate fi reluat nici după 60 de minute va fi reprogramat în ziua următoare. Dacă partida nu se poate disputa nici în ziua următoare, atunci forul organizator, LPF, va stabili o nouă dată pentru disputare.

12.30: Arbitrul central Andrei Chivulete a informat cele două echipe, după ce a ieșit împreună cu asistenții pe gazon și a observat că efectiv mingea nu poate sări pe acest teren impracticabil, că startul partidei va fi întârziat cu maximum o oră în speranţa că gazonul va arăta mai bine decât în acest moment. Deși e greu de crezut, la cum plouă..

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

12.25: Partida riscă să fie amânată, jucătorii nici măcar nu au intrat pe teren, au făcut-o doar arbitrii, plouă torențial, iar terenul e plin de apă, precum o orezărie. Cel mai probabil partida nu va începe la ora stabilită.

Gaz Metan - Sepsi OSK 0-3 (Vașvari 27', Petrila 45', Aganovici 82')

Min.82: Fostul stelist Aganovici prinde un şut excelent din marginea careului, din nou fără speranţe pentru Buzbuchi, victoria e clară a lui Sepsi!

Min.45: Încă un gol fabulos al lui Sepsi! Este 2-0, gol marcat de Petrila, de la 20 de metri, execuție impecabilă, a la Ronaldo..

Min.27: Gol fenomenal la Mediaș! Vaşvari prinde un şut fantastic, de la aproximativ 30 de metri, în vinclul porţii lui Alexandru Buzbuchi, vădit buimăcit de această reușită a oaspeților!

ADVERTISING

Liga 1: Sepsi face spectacol la Mediaș, victorie cu trei goluri superbe în deplasare

Chindia Târgoviște - Viitorul 1-1 (Florea 63' / Gabi Iancu 14')

Min.14: Început bun pentru Viitorul la Chindia, gol marcat de Iancu, după o centrare bună a lui Dussaut, iar fostul stelist finalizează cu latul. Pare că a fost deviată mingea şi de Martac, în proprie poartă.

Min.36: Portarul Cojocaru de la Viitorul vede roșu direct pentru un fault în postură de ultim apărător, în afara careului. Faza a semănat cu un placaj ca la rugby. Oaspeții rămân în 10 și Rednic apelează la varianta Căbuz.

goool! Daniel Florea egaleaza! Chindia - Viitorul 1 - 1

Min.63: Daniel Florea egalează pentru Chindia, după ce a driblat fin un adversar din fața sa. Finalizarea a fost una cu sete în plasa lui Căbuz.

Liga 1: Egal la debutul lui Mircea Rednic pe banca celor de la Viitorul

Toate partidele au fost televizate pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Harlem Gnohere a ținut să lămurească și el problema rasismului în România, după cazul provocat de Colțescu în Champions League

Generalul trădat și rezerva de curaj a dlui Iohannis. Contraatacul camarilei

ITF a decis data disputării barajului dintre România și Italia din FedCup

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!