Liga 1: Sepsi face spectacol la Mediaș, victorie cu trei goluri superbe în deplasare

Liga 1: Sepsi face spectacol la Mediaș, victorie cu trei goluri superbe în deplasare

Sepsi OSK s-a impus în deplasarea de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-0 în Liga 1, în etapa cu numărul 13 a sezonului competițional 2020/2021.

Primele goluri au venit în prima repriză, după reușite absolut fenomenale ale numiților Vașvari și Petrila, în minutele 27 și 45.

Primul a marcat cu un șut senzațional de la peste 30 de metri, direct în vinclul lui Buzbuchi, fără nicio șansă, buimăcit parcă de traiectoria balonului. Apoi, chiar în prelungirile mitanului unu, Petrila, împrumutat aici de CFR Cluj, a executat, tot din lovitură liberă, impecabil, de la circa 20 de metri, a la Cristiano Ronaldo.

Sepsi dechide scorul. Sut superb! Gaz Metan - Sepsi OSK 0 - 1

Aganovici, fostul jucător stelist, a marcat în ultimele zece minute și a închis tabela la 3-0, după un șut iarăși imposibil de scos de Buzbuchi, fost portar la Viitorul.

ADVERTISING

Liga 1: Meciul dintre Clinceni și FC Argeș, amânat pentru 24 de ore, din cauza terenului impracticabil

După această victorie, Sepsi merge pe locul 4, cu 23 de puncte, la un punct în spatele lui CFR. Gazul coboară pe locul 12, cu doar 13 puncte la activ, cu trei înfrângeri bifate în ultimele 5 partide.

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaş: Buzbuchi - Butean, Larie, Yuri, Velisar - Junior, Alceus, Ze Manuel, Deaconu, Costea - Dumitru. Antrenor: Jorge Costa.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, B.Mitrea, Ştefan - Vaşvari, Fofana, Golofca - Petrila, V.Mitrea - Bajrovic. Antrenor: Leo Grozavu.

ADVERTISING

Arbitru: A.Antonie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urcare impresionantă pentru Sorana Cîrstea după triumful de la Dubai. Cu ce sumă s-a ales la capătul primului trofeu după 4 ani

Negocierile pentru formarea Guvernul Cîțu au ajuns într-un impas. PNL, USR PLUS și UDMR reiau discuțiile duminică UPDATE

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!