Liga 1: Egal la debutul lui Mircea Rednic pe banca celor de la Viitorul

Liga 1: Egal la debutul lui Mircea Rednic pe banca celor de la Viitorul

Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă a zilei de sâmbătă din Liga 1, în etapa cu numărul 13 din sezonul competițional 2020/2021.

Un meci care a prilejuit debutul lui Mircea Rednic pe banca oaspeților, oaspeți care au condus din minutul 14, gol marcat de fostul stelist Gabi Iancu, din centrarea lui Dussaut.

Liga 1: Sepsi face spectacol la Mediaș, victorie cu trei goluri superbe în deplasare

În minutul 36, portarul Cojocaru a avut o intervenție extrem de neglijentă în afara careului, în postura de ultim apărător, primind pe drept de la arbitrul Mladinovici cartonașul roșu.

ADVERTISING
goool! Gabi Iancu deschide scorul! Chindia - Viitorul 0 - 1

Cu un om în plus, Daniel Florea a profitat în minutul 63, egalarea venind cumva meritat pe fondul de dominare al gazdelor.

Chindia nu a mai avut puterea de a marca și golul decisiv, iar rezultatul final a fost unul de egalitate. O remiză care le menține pe cele două pe locurile 8 și 6 în Liga 1, cu 16 și 17 puncte la activ.

Echipele de start:

Chindia Târgovişte: Aioani - Martac, Fomba, Piţian, C.Dinu - Atanase, Raţă, Dumitrescu, Neguţ - D.Florea, D.Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

ADVERTISING

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer - Ciobanu, Artean; Matei, Iancu, Măţan - Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitru: Horia Mladinovici.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Norvegia se distrează cu Croația și e ca și calificată în semifinalele Euro. Rezultatele și clasamentul din grupa României

Urcare impresionantă pentru Sorana Cîrstea după triumful de la Dubai. Cu ce sumă s-a ales la capătul primului trofeu după 4 ani

Bilanț negru în Italia: Are cele mai multe decese cauzate de noul coronavirus din Europa

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!