Laurențiu Reghecampf, foarte aproape de o revenire la FCSB - presă

Laurențiu Reghecampf, foarte aproape de o revenire la FCSB - presă

După un start ezitant de sezon, FCSB se gândește să îl numească din nou pe Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică, el fiind unul dintre cei de mai succes antrenori din ultimii 10 ani pentru gruparea din Berceni.

FCSB a făcut 0-0 la Botoșani în prima etapă a acestui nou sezon, iar antrenorul Dinu Todoran nu pare capabil, cel puțin la prima vedere, să aducă performanțele dorite la gruparea lui Gigi Becali.

Laurențiu Reghecampf este liber de contract de o lună și pare dornic să se întoarcă la FCSB, având în vedere relația foarte bună pe care o are atât cu Becali, dar și cu managerul general Mihai Stoica, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

În acest moment, Reghe mai are discuții și cu echipa națională a Kuweitului, pentru preluarea acesteia, dar și cu o formație din Qatar.

Becali ar fi încântat, susține din nou sursa de mai sus citată, să îl pună din nou antrenor pe Reghecampf, cu care a realizat cele mai mari performanțe din ultimul deceniu.

”Eu o să mă întorc când o să fie momentul și când lumea o să fie pe aceeași direcție! Eu vorbesc foarte mult cu Gigi. Am o legătură foarte strânsă cu el. E o legătură de respect. Dacă un antrenor crede că este jignitor ce face Gigi, n-o să poată să lucreze niciodată cu el!”, a fost o declarație făcută de Reghe acum ceva ani la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Reghe e singurul antrenor care a luat titlul cu FCSB, atât ca jucător, cât și ca antrenor, el fiind numit și antrenorul anului în România lui 2012, an în care FCSB lua titlul la pas, cu 79 de puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Florin Tănase, curtat de o grupare importantă din Italia - surse

Jose Mourinho negociază cu un star de la PSG pentru un transfer de răsunet pe Olimpico din Roma

De ce a ieftinit Guvernul locuinţele ANL: Preţurile se dublaseră şi nu le mai cumpărau tinerii

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!