Jose Mourinho negociază cu un star de la PSG pentru un transfer de răsunet pe Olimpico din Roma

Jose Mourinho negociază cu un star de la PSG pentru un transfer de răsunet pe Olimpico din Roma

José Mourinho ar putea avea parte de una dintre cele mai surprinzătoare semnături din această vară, în mercato-ul care de abia a început în Europa.

Antrenorul portughez de la AS Roma ar fi purtat discuții cu atacantul argentinian Mauro Icardi în ultimele săptămâni și fotbalistul ar fi fost deja convins de antrenorul lusitan să schimbe aerul și să meargă la noul proiect al romanilor de pe Olimpico.

PSG trebuie să elibereze acum, după ultimele semnături de top, cum ar fi Sergio Ramos sau Gigio Donnarumma, o masă salarială importantă, iar cei 8 milioane de euro stagional pe care îi câștigă Icardi sunt o mare problemă pentru francezi, care încearcă să scape acum de sud-american, scrie cotidianul iberic Don Balon.

ADVERTISING

Și asta mai ales pentru că antrenorul Mauricio Pochettino îl consideră mai degrabă o soluție de rezervă în atac, după Neymar și Mbappe, evident.

Paris Saint Germain vrea să obțină 40 de milioane de euro pentru atacantul argentinian. De fapt, francezii le-ar fi propus romanilor un împrumut cu o opțiune de cumpărare obligatorie timp de unul sau doi ani.

Mauro Icardi - All 20 Goals for PSG - HD

Icardi ar fi de acord ca la Roma să aibă un salariu mai mic față de PSG, cu două milioane de euro mai exact mai mic, de 6 milioane de euro.

ADVERTISING

Cealaltă echipă interesată de semnarea lui Mauro Icardi este Juventus Torino, rivala fostei sale formații din Serie A, Inter, de unde Icardi a plecat cu scandal acum ceva timp.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Suporterii din DDB anunță că toate salariile au fost achitate la Dinamo: „Pornim iar la război”

Unde va evolua FCSB pe teren propriu în marele derbi cu Universitatea Craiova, după ce a făcut o cerere pentru stadionul ”Arcul de Triumf” - presă

Doar un singur CJ şi câteva primării din ţară îşi pot susţine cheltuielile din taxele şi impozitele încasate

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!