Laude la adresa lui Pușcaș din partea antrenorului celor de la Reading

Laude la adresa lui Pușcaș din partea antrenorului celor de la Reading

George Pușcaș a făcut diferența pentru Reading în victoria de sâmbătă seara cu Charlton, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de atacantul român crescut la Oradea.

El a marcat din penalti în chiar minutul 3 și a ajuns deja la două goluri și două pase de gol în ultimele 3 partide din Championship.

George Pușcaș a marcat un gol de trei puncte pentru Reading

După partidă, Mark Bowen, antrenorul lui Reading, fost jucator la Leeds, a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului, cumpărat vara trecută de la Inter pentru suma de 8 milioane de euro: ”Pușcaș ne ajută mult, rolul său de altfel e să marcheze goluri. El contribuie mult în toate aspectele jocului nostru ofensiv. Este un jucător tânăr, care influențează jocul nostru, intră mult în combinații, ne ajută la construcție. Atacantul nostru din România muncește fără îndoială foarte mult la antrenamente, sunt încântat de el, mai ales atunci când dă și goluri, cum s-a întâmplat des în ultima perioadă. Sunt sigur că ne va oferi și mai multe”.

Mark Bowen, declarația făcută la conferința de presă, de după joc, conform cotidianului getreading.co.uk
ADVERTISING

Reading a urcat pe locul 13 în Championship după această victorie, departe de grijile retrogradării în liga a treia engleză.

Românul are cifre foarte bune până acum în această stagiune, 13 goluri marcate și trei pase de gol, în 39 de partide bifate.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇