Jurnalist american, semn de întrebare în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Contestă politica tenisului"

Jurnalist american, semn de întrebare în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Contestă politica tenisului"

Un cunoscut jurnalist american ridică un semn de întrebare important în privința cazului de dopaj al Simonei Halep (32 de ani).

În așteptarea veridctului TAS, presa din Statele Unite ale Americii scrie din nou despre cazul de dopaj al Simonei Halep, care a fost audiată de tribunalul de Lausanne în perioada 7-9 februarie.

Jon Wertheim, un cunoscut jurnalist american, a scris în Sports Illustrated despre cazul de dopaj al Simonei Halep și a ridicat un mare semn de întrebare în privința politicii tenisului privind "responsabilitatea și pedeapsa". El a scos în evidență faptul că Patrick Mouratoglou, antrenor care a luat asupra sa responsabilitatea pentru recomandarea suplimentului Keto MCT Simonei Halep - despre care sportiva noastră susține că a fost contaminat - își poate desfășura în continuare activitatea, în timp ce Simona a fost suspendată.

ADVERTISING

"Cazul de dopaj al Simonei Halep contestă politica tenisului privind responsabilitatea și pedeapsa. Sportiva de 32 de ani a făcut apel la suspendarea de patru ani, în timp ce fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, îl pregătește pe Holger Rune ridicând semne de întrebare despre responsabilitate.

Ligi sportive credibile au politici care împiedică un antrenor să-și reia activitatea fără consecințe, în timp ce jucătorul pe care l-a încurajat să ia suplimente se confruntă cu o suspendare de patru ani. Nu e nimic personal, ci acesta este drumul de urmat. Iar tenisul trebui să decidă dacă, așa cum e acum, e ok sau nu", scrie jurnalistul Jon Wertheim.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!