Jucătorul pus în fruntea listei de transferuri de la FCSB a refuzat prelungirea contractului

Jucătorul pus în fruntea listei de transferuri de la FCSB a refuzat prelungirea contractului

Jucătorul pe care FCSB l-a pus în fruntea listei de transferuri a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu actualul club.

Portarul Lukas Zima a primit o propunere din partea celor de la Petrolul să continue, însă a declinat-o. El este deschis la discuțiile cu FCSB.

"Am văzut că domnul vicepreședinte de la Petrolul (n.r. – Cristi Fogarassy) a zis că Zima are 10.000 salariu în momentul de față, ceea ce nu este real. Salariul lui Zima este de 8.500 de euro. Există o propunere din partea Petrolului pentru prelungirea contractului, dar nu o luăm în calcul.

ADVERTISING

Cu FCSB au fost niște discuții, nu vreau să intru în detalii, vedem ce se întâmplă în următoarea perioadă de transferuri din iarnă. Au fost și alte echipe din SuperLiga care au întrebat de el, dar nu vreau să intru în detalii să nu se înțeleagă că fac licitație”, a spus Mihai Stan pentru Fanatik.

Lukas Zima este așteptat din iarnă la FCSB în locul lui Andrei Vlad, aflat în ultimele luni de contract.

"Am vorbit că ne trebuie un portar, lui Vlad nu îi mai arde, dacă nu apără. Posibil să fie Zima în locul lui", a spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Lukas Zima are 30 de ani și este cotat de Transfermarkt la 850 de mii de euro.

El a mai jucat pentru Slavia U19, Genoa U19, Genoa, Reggiana, Uniune Venezia, Mantova, Perugia, AS Livorno și VVV-Venlo.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇