Ionuț Radu pleacă din Premier League și alege un campionat surprinzător

Ionuț Radu pleacă din Premier League și alege un campionat surprinzător

Portarul român Ionuț Radu, care aparține de drept de Inter Milano, dar este acum împrumutat în Anglia unde evoluează în Premier League la Bournemouth, alege o destinație surpriză pentru el, deși se afla acum poate în cel mai tare campionat al Europei.

Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită. Portarul român nu va mai continua la Bournemouth, acolo unde a primit prea puține șanse pentru a evolua ca titular printre buturi.

Oficialii celor de la Inter s-au înțeles cu arabii de la Al-Shabab, fosta formație a lui Marius Șumudică, pentru a-l împrumuta pe român, după cum afirmă portalul playsport.ro.

ADVERTISING

Shabab a decis să îl înregimenteze pe Radu, după ce singurul portar din lotul echipei, coreeanul Kim Seung-Gyu, s-a accidentat la Cupa Asiei. Gruparea este pe 11 în Arabia Saudită, după 19 etape bifate din stagiune.

Recent, la final de an 2023, cei de la Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu, după ce gafa fostului stelist și dinamovist a decis un campionat, campionat care a mers la marea rivală de pe Meazza a lui Inter, AC Milan.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!