Portarul Ionuț Radu ar putea ajunge în SuperLiga în acest mercato de iarnă

Portarul Ionuț Radu ar putea ajunge în SuperLiga în acest mercato de iarnă

După o carieră în care a trecut și pe la Steaua și pe la Dinamo, ca junior, portarul român Ionuț Radu ar putea renunța la Premier League, acolo unde e legitimat la Bournemouth, pentru a se reîntoarce în România.

Goalkeeper-ul de 26 de ani, împrumutat de Inter în prezent în Anglia, nu s-a impus nici la gruparea din Premier League și ar putea ajunge în SuperLigă.

Radu se află în prezent pe lista celor de la Rapid București, care s-ar putea desparți în curând de titularul naționalei României, Horațiu Moldovan. Acesta ar putea pleca la FC Basel în Elveția chiar în această iarnă.

ADVERTISING

Nemulțumit de statutul său de rezervă și la Bournemouth, Radu ar fi cerut lui Inter încetarea împrumutului său la Bournemouth, pentru a fi lăsat la o altă formație, scrie cotidianul ProSport.

Radu dorește să joace constant la o echipă de club, pentru a nu rata lotul României pentru EURO 2024. Și CFR Cluj ar fi interesată de Radu, în cazul în care-l va pierde pe Răzvan Sava, dorit și el în Germania.

Doar 4 selecții are strânse Ionuț Radu la naționala României. Radu ar bifa așadar toate cele 3 mari formații ale Capitalei, în cazul unui transfer la Rapid.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!