Ionuț Radu, inclus de presa italiană în topul celor mai mari eșecuri din acest mileniu în Serie A

Ionuț Radu, inclus de presa italiană în topul celor mai mari eșecuri din acest mileniu în Serie A

Ionuț Radu a fost inclus de presa italiană într-un clasament total nedorit.

Portarul român de 26 de ani, actualmente legitimat la Bournemouth în Premier League, apare într-un clasament inițiat de cunoscutul cotidian Gazzetta dello Sport.

La finalul anului 2023, Gazzetta dello Sport a realizat "primul 11 al celor mai mari eșecuri din acest mileniu", unde a inclus jucători care au dezamăgit în Serie A. Iar portarul acestei formații este Ionuț Radu, în continuare sub contract cu Inter, însă împrumutat în Premier League, la Bournemouth.

ADVERTISING

În analiza făcută de Gazzetta, se amintește de gafa memorabilă făcută de Radu în meciul dintre Inter și Bologna, care a trimis finalmente titlul de la Inter către Milan, pe 27 aprilie 2022, în acel Bologna - Inter 2-1: "Eroarea decisivă din meciul Bologna - Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth", a scris Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum arată primul 11 al celor mai mari eșecuri din Serie A: Ionuț Radu - Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro - Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica - Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa.

Împrumutat la Bournemouth, Radu a prins până acum 5 meciuri la englezi, două în campionat și alte trei dueluri în Cupa Ligii.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!