Ionuț Negoiță, despre vânzarea lui Dinamo: "Mă bucur că am reușit să cedez clubul"

Ionuț Negoiță, despre vânzarea lui Dinamo: "Mă bucur că am reușit să cedez clubul"

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea lui Dinamo.

Fostul finanțator al „câinilor” spune că se bucură că a reușit, în sfârșit, să cedeze pachetul de acțiuni.

"Negocierile au fost de lungă durată, cred că avem luni bune de când suntem în discuții. Cum mă simt fară Dinamo? Într-adevăr era o responsabilitate mare, pe care până la un punct am dus-o cu plăcere, de la un punct încolo începusem să… era prea mult. Mă bucur că am reușit să cedez clubul și la cineva cu șanse să facă o treaba buna.

Eu sunt convins că au intenții serioase, practic respectivii nu fuseseră niciodată în Romania și pe baza unor discuții și oarecum pe încredere au trimis 300 000 de euro, ceea ce nu e o suma mica. Față de alții, care nu erau dispuși nici 1 000 de euro să riște. Știu că vor să facă o treaba buna, să aducă jucători buni, bine plătiți, de ce nu și antrenor. Și-ar dori să joace pe un stadion cum trebuie, în niciun caz pe Dinamo. Au rămas foarte dezamăgiți de modul în care arata.

Nu mă voi mai implica în fotbal ca și finanțare. Ca și sponsor sau să susțin într-un fel sau altul, cu drag. La un moment dat, voi merge la meciurile lui Dinamo. Mie îmi place să merg pe stadion, dar în ultima vreme din păcate nu mai era o placere."

Ionuț Negoiță, pentru Sport.ro
ADVERTISING

Ionuț Negoiță a cedat pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo către un grup de investitori spanioli, condus de Pablo Cortacero.

Conform înțelegerii dintre cele două părți, spaniolii trebuie să achite datoriile de 3 milioane de euro ale clubului și să asigure un buget de 5 milioane de euro pentru sezonul următor.

Ionuț Negoiță a fost principalul finanțator al „câinilor” în perioada 2013-2020.

13 (penultimutl) este locul pe care Dinamo a încheiat sezonul 2019/2020 al Ligii 1.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇