Prima declarație făcută de noul acționar majoritar al lui Dinamo

Prima declarație făcută de noul acționar majoritar al lui Dinamo

Noul acționar majoritar al lui Dinamo este, începând de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero (foto), anunță formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.

"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", este mesajul lui Pablo Cortacero, transmis prin intermediul site-ului oficial al "câinilor".

ADVERTISING

Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile.

Vezi: Ionuț Negoiță a vândut Dinamo!

Conform înțelegerii dintre cele două părți, spaniolii trebuie să achite datoriile de 3 milioane de euro ale clubului și să asigure un buget de 5 milioane de euro pentru sezonul următor.

Ionuț Negoiță a fost principalul finanțator al „câinilor” în perioada 2013-2020.

13 (penultimutl) este locul pe care Dinamo a încheiat sezonul 2019/2020 al Ligii 1.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇