Încă un jucător și-a anunțat plecarea din vară de la FCSB

Încă un jucător și-a anunțat plecarea din vară de la FCSB

Un jucător ce altădată se arăta o certitudine la FCSB, dar acum în ultima perioadă a fost exilat la echipa secundă, și-a anunțat duminică plecarea definitivă din vară de la clubul roș-albastru.

Vorbim de fundașul stânga Alexandru Stan, care tocmai a salvat-o pe FCSB II în meciul de baraj cu CS Afumați, în deplasare, scor 1-0, singurul gol fiind marcat de fostul astral în minutul 35.

Stan a stat de vorbă cu presa după partida de la Afumați, anunțând că va pleca după 30 iunie de la FCSB: ”Mai am contract până pe 30 iunie. După aceea sunt liber de contract şi voi vedea ce se întâmplă. Am avut o pauză de doi ani de când nu am jucat. Am avut două operațîi, dar au trecut. Mă bucur că au trecut, mă bucur că mă pot bucura în continuare de acest sport. Vreau să joc până nu voi mai putea.

ADVERTISING

FCSB II face un pas important pentru accederea în barajul de promovare în Liga II, acolo unde o poate întâlni pe CSA Steaua

Am luat o opţiune bună, dar nu s-a terminat nimic. M-aş bucura să jucăm cu CSA Steaua pentru că o să fie un meci important. M-aş bucura să fie şi suporterii alături de noi”, a sunat declarația lui Stan la TelekomSportTV.

Stan are un salariu uriaș, de 10.000 de euro, chiar dacă joacă în liga secundă de peste doi ani.

CS AFUMAȚI - FCSB 2 0-1 | Declarații Bogdan Vintilă, Vasile Neagu și Răzvan Avram

E primul său gol după trei ani, perioadă în care a avut și grave probleme de sănătate. Ultimul meci la echipa mare a lui Becali a fost pe 1 august 2019, un 2-3 umilitor cu gruparea Alashkert din Armenia în Europa League.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma

Un oficial FRF vorbește deschis despre conflictul FCSB - CSA Steaua în ceea ce privește folosirea arenei din Ghencea: „Un stadion făcut din bani publici e deschis oricui”

Temperaturi sub normalul perioadei și ploi. Prognoza meteo pentru săptămâna următoare

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!