Ianis Hagi rămâne la Rangers și are ambiții mari: „Voi fi mai bun după accidentare”

Mijlocașul român Ianis Hagi, 24 de ani, a decis să rămână la clubul scoțian Glasgow Rangers și din sezonul următor, după ce abia a revenit pe teren în urma unei grave accidentări la ligamentele genunchiului drept.

El a marcat primul său gol în partida din week-end cu Hibernian, scor 3-1, primul gol după circa 500 de zile în Scoția, izbucnind în lacrimi în brațele colegilor săi.

Chiar dacă s-a vorbit de un interes pentru el din partea Galatei, sau a lui Celta Vigo, Hagi va rămâne în Scoția: „Fiecare își va lua liber, unii se vor antrena mai mult decât ar trebui, iar eu voi fi printre aceștia sută la sută. Am stat deja 13 luni, e suficient pentru mine departe de fotbal. Nu mă voi odihni prea mult, mă concentrez la lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățesc.

Hibernian 1-3 Rangers | Tavernier's Clever Free Kick Guides Rangers To Victory | cinch Premiership

Când va începe perioada de pregătire, vreau să fiu sută la sută din toate aspectele. Ne așteaptă provocări, vin calificări, îmi doresc să mă întorc pe cea mai importantă scenă a fotbalului, Liga Campionilor. Și să mai câștig trofee”, puncta românul într-un interviu acordat celor de la Daily Record.

ADVERTISING

El mai spune că e sigur că va reveni mai bun după accidentarea amintită mai sus, suferită pe 21 ianuarie 2022 în Cupa Scoției: „Un lucru e sigur, nu m-am îndoit niciodată de mine după accidentare. Știu cât am muncit și cât iubesc acest sport. Provocările pe care le am în față nu sunt atât de mari ca ambiția mea. Le depășesc pentru a fi sută la sută ca înainte”.

În 95 de meciuri bifate la Rangers din 2020, Hagi a influențat 37 de goluri, 16 date chiar de el, plus 21 de asisst-uri. El va evolua în preliminariile Champions League alături de Rangers, din postura de vicecampioană a Scoției.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!