Antrenorul lui Rangers, discurs laudativ la adresa lui Ianis Hagi după golul marcat în Scoția

Antrenorul lui Rangers, discurs laudativ la adresa lui Ianis Hagi după golul marcat în Scoția

Ianis Hagi a marcat duminică primul său gol pentru Rangers de la revenirea sa pe gazon după lunga pauză cauzată de o gravă accidentare suferită în 2022.

El a marcat golul doi al meciului câștigat de Glasgow la Hibernian, scor 3-1, fiind titular doar pentru a doua oară în echipă de la revenirea pe teren. Hagi, 24 de ani, a avut o reacție emoționantă după golul marcat, izbucnind în lacrimi în brațele colegilor săi.

REACTION | Ianis Hagi | 21 May 2023

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, l-a lăudat după joc pe Ianis, spunând că acesta are o mentalitate fantastică și că acest gol va însemna mult pentru mentalul său: “Cred că mentalitatea jucătorilor a fost fantastică, evoluția noastră a fost puternică. Ianis a înscris primul său gol în 16 luni, sunt încântat pentru el. Toată lumea știe că Ianis este un jucător talentat, dar am văzut că își găsește reperele din nou, s-a adaptat la viteza jocului și la nivelul primei echipe. S-a regăsit și, cu fiecare partidă care trece, devine tot mai puternic. După ce a înscris golul, a reușit câteva faze minunate. Haideți să avem răbdare cu el, pentru că știm ce poate oferi Ianis echipei. Este un jucător pe l-am pierdut aproape un an. A fost un moment personal special, a trecut prin multe greutăți. Vreau să mulțumesc echipei medicale și echipei de recuperare pentru că l-au adus înapoi pe teren, a fost un moment de mândrie și pentru ei”, puncta Beale pentru RangersTV.

ADVERTISING

Ultimul gol marcat de Hagi la Rangers fusese pe 18 ianuarie anul trecut, într-un Aberdeen - Rangers 1-1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!