Ianis Hagi poate da lovitura în 2021. Ce mari cluburi ale Europei sunt pe urmele sale

Ianis Hagi este în atenția unor mari cluburi din Europa, iar anul acesta ar putea însemna încă un pas mare pentru fiul lui Gică Hagi.

Spaniolii de la Fichajes scriu că de Ianis Hagi se interesează echipe precum liderul din Serie A, AC Milan, fosta semifinalistă Champions League RB Leipzig, sau FC Sevilla. Acestea sunt ”grupări europene care pariază pe tinere talente, iar în acest caz vorbim despre un diamant care încă nu este șlefuit, dar a cărui versiune finală ar putea fi cu adevărat uimitoare”.

ADVERTISING

”Unul dintre jucătorii de cea mai bună calitate din întreaga Europă este Ianis Hagi. Practic, dacă tatăl tău este Gheorghe Hagi, n-ai cum să nu stăpânești mingea.

A devenit una dintre piesele de bază pentru Rangersul lui Steven Gerrard.

Deocamdată, el este jucătorul celor de la Rangers, dar 2021 ar putea fi un punct de cotitură pentru o schimbare de decor”, mai scrie sursa citată.

De asemenea, cotidianul turc Hurriyet scrie că de fiul lui Gică Hagi este interesată și campioana turcă Bașakșehir, și că negocierile ar fi demarat deja. Cota de piață a lui Ianis Hagi este de 4,5 milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ianis Hagi are 4 goluri și 10 pase decisive pentru echipa sa, în 25 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile. După ce a reușit, miercuri, încă o pasă decisivă pentru Glasgow Rangers, românul așteaptă nerăbdător marele meci de sâmbătă, împotriva celor de la Celtic.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇