Performanță superbă pentru Ianis Hagi, după ultimul meci pentru Rangers

Performanță superbă pentru Ianis Hagi, după ultimul meci pentru Rangers

Ianis Hagi a reușit o nouă performanță superbă, după ce sâmbătă a marcat unicul gol al victoriei echipei sale, Rangers, cu Hibernian.

Rangers News scrie că românul a fost inclus în echipa etapei trecute.

”Starul lui Rangers, Iani Hagi, a fost numit în echipa săptămânii, continuând să lupte pentru o primă apariție împotriva lui Celtic (meciul va avea loc sâmbătă - n.red.).

Hagi a tot intrat și ieșit din echipa lui Rangers încă de când s-a transferat în vară de la Genk. Românul a fost nevoit să arate răbdare în primele luni ale sezonului.

ADVERTISING

Are o viziune și o abilitate tehnică excelente și, în ciuda faptului că a fost titular doar în jumătate din meciurile de campionat ale lui Rangers, este pe locul doi în clasamentul paselor decisive în Premiership.

A început și să marcheze, al treilea său gol în cinci meciuri venind împotriva lui Hibernian.

În echipa etapei, a fost inclus pe partea dreaptă a mijlocului”, scrie sursa citată, care amintește că la precedenta întâlnire dintre Celtic și Rangers, din luna octombrie, românul a fost lăsat pe banca de rezerve de Steven Gerrard.

ADVERTISING

”Totuși, după golurile din Premiership, este în planurile lui Steven Gerrard și luptă pentru a apărea în derby”, mai scrie Rangers News.

Iată și care este echipa etapei în Scoția, în care atacantul lui Dundee FC, Osman Sow, a fost numit jucătorul etapei:

Rangers joacă miercuri, de la ora 17.00, în deplasare la St. Mirren, ultima partidă înainte de marele derby cu Celtic.

Echipa anunțată de britanici pentru miercuri îl cuprinde și pe român: McGregor; Tavernier, Goldson, Helander, Barisic; Kamara, Aribo, Zungu; Hagi, Morelos, Kent.

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇