Ce urmează pentru Ianis Hagi după ultima prestație pentru Rangers

Ce urmează pentru Ianis Hagi după ultima prestație pentru Rangers

Ianis Hagi a făcut un meci mare, sâmbătă, în etapa de Boxing Day din Scoția. Jucătorul român de 22 de ani a marcat unicul gol al victoriei echipei sale, Rangers, cu Hibernian.

Publicitate

Pentru echipa sa urmează partida în deplasarea de la St. Mirren, de miercuri, iar Ibrox News face deja predicții despre locul în primul 11 pentru român.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

Antrenorul Steven Gerrard a spus că se gândește la anumite schimbări în echipa de start.

”Își va păstra Hagi locul în echipă, fiind în formă?”, scrie sursa citată, care amintește ultimele meciuri foarte bune făcute de român, în campionat și în Europa League, cu goluri și pasă de gol.

În timp ce Gerrard are destule opțiuni pe banca de rezerve, ”Hagi va spera că nu se numără printre cei care vor fi odihniți pentru meciul de miercuri, iar în schimb i se va oferi șansa de a continua cu forma pe care o are, și să-i arate lui Gerrard că nu trebuie să se avânte pe piața transferurilor în ianuarie pentru a-și întări atacul”.

Publicitate

De asemenea, fosta legendă scoțiană Alex McLeish susține că Ianis Hagi va fi plin de încredere după încă un gol, marcat cu Hibernian. Însă legenda scoțiană a recunoscut că lui Hagi nu i s-a garantat postul de titular, și că trebuie să se bată cu ceilalți colegi din linia mediană.

Citește mai multe despre meciul de ieri:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇