Reacțiile suporterilor entuziasmați ai lui Rangers după golul victoriei semnat de Ianis Hagi: Va deveni unul dintre cei mai buni jucători

Reacțiile suporterilor entuziasmați ai lui Rangers după golul victoriei semnat de Ianis Hagi: Va deveni unul dintre cei mai buni jucători

Suporterii lui Glasgow Rangers sunt în extaz după golul marcat de Ianis Hagi sâmbătă cu Hibernian, gol care a adus până la urmă și victoria trupei alb-albastre în runda curentă din campionatul scoțian de fotbal.

1-0 s-a terminat pentru Rangers, după ce Ianis Hagi a adus singurul gol în minutul 33, din pasa lui Roofe, iar cronica întâlnirii o puteți reciti mai jos:

Ianis Hagi, gol după gol în Scoția pentru Glasgow Rangers (Video)

Ianis a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren, el ratând și o mare ocazie imediat înainte de gol, în minutul 31, când a șutat frumos de la marginea careului, ușor alături. Imediat fanii au început să scrie mesaje frumoase pe pagina de Twitter a clubului, laudându-l la maxim pe român:

ADVERTISING

"Ianis Hagi va deveni unul dintre cei mai buni jucători de-a lungul sezonului! Ce talent!" sau "Trei goluri și o pasă de gol în ultimele 5 meciuri în toate competițiile. Ianis Hagi este în mare formă!", sunt câteva dintre aceste frumoase reacții.

ADVERTISING

"Sprintul lui Hagi pe lângă Hanlon a fost remarcabil. Demonstrație de oportunism din partea fiului lui Gheorghe Hagi", mai adăuga și un alt fan.

Rangers s-a impus până la urmă cu 1-0, doar cu acel gol marcat de Hagi și în clasament are 56 de puncte, în timp ce Celtic are doar 37. Hibernian rămâne pe 3, cu 36 de lungimi.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Gică Hagi recunoaște că a investit o sumă uriașă de bani la Viitorul

Cel mai mare regret din cariera lui Lionel Messi

A doua zi de Crăciun vine cu 1.387 de cazuri noi de Covid-19 și 85 de morți (Infografice)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!