Gică Hagi recunoaște că a investit o sumă uriașă de bani la Viitorul

Gică Hagi recunoaște că a investit o sumă uriașă de bani la Viitorul

Gică Hagi a investit o sumă enormă în echipa de fotbal pe care o patronează, Viitorul Constanța, dar și în academia de fotbal pe care o are la Ovidiu.

Într-un interviu pe care l-a susținut de Crăciun, Hagi a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat cu și la Viitorul, formație care în trecut a devenit și campioană în Liga 1, și de unde au plecat jucători cu nume în România, cum ar fi Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman, Cristi Ganea și alții.

Gică Hagi a explicat retragerea de la Viitorul

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia câți bani a trebuit să învestească până acum la Viitorul, Hagi a fost tranșant:

”Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane! Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult...”, puncta marele decar al României pentru Gazeta Sporturilor, invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Viitorul lui Hagi se află pe locul 8 după turul sezonului regulat, cu 17 puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Gică Hagi face dezvăluiri interesante despre mandatul său la echipa națională. De ce crede că s-a pierdut barajul cu Slovenia pentru CM 2002

Ianis Hagi iese la rampă în Scoția cu un gol frumos marcat pentru Glasgow Rangers

Medicul Valeriu Gheorghiţă face precizări despre vaccinul anti-COVID: durata imunizării, valabilitatea serului, efecte, beneficii, monitorizarea celor vaccinaţi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!