Steven Gerrard, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: E într-un moment bun al carierei

Steven Gerrard, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: E într-un moment bun al carierei

Antrenorul celor de la Glasgow Rangers, Steven Gerrard, fostul mare jucător al lui Liverpool, îl laudă și el pe Ianis Hagi după ce acesta tocmai a adus victoria trupei sale în campionat cu Hibernian, scor 1-0.

Mijlocașul român de 22 de ani a marcat unicul gol al întâlnirii cu Hibernian în minutul 33, după pasa lui Roofe, iar cronica întâlnirii o puteți reciti mai jos:

Ianis Hagi, gol după gol în Scoția pentru Glasgow Rangers (Video)

”Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit cu prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.

ADVERTISING

Sunt încântat de echipă și de organizare, de implicarea jucătorilor. În acest campionat trebuie să te lupți, să faci mai întâi lucrurile urâte și după aceea să îți arăți calitățile. Adversarii sunt disperați să ne învingă și trebuie să ne așteptăm la orice. Jucătorii trebuie să se bucure azi pentru că le-am răpit Crăciunul pentru că ieri ne-am antrenat. Asta nu e normal, dar mâine vor avea o zi liberă”, a punctat Gerrard după partidă la conferința de presă de după joc.

ADVERTISING

Rangers e neînvinsă în Scoția și are după 20 de etape scurse în Scottish Premiership un avans de 19 puncte față de marea rivală Celtic.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacțiile suporterilor entuziasmați ai lui Rangers după golul victoriei semnat de Ianis Hagi: Va deveni unul dintre cei mai buni jucători

Presa din Scoția, laude la adresa lui Ianis Hagi, după un meci perfect făcut în tricoul lui Rangers

O femeie de 101 ani este prima persoană vaccinată în Germania, cu o zi înainte de începerea oficială a campaniei

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!