Ianis Hagi e la un pas să joace într-un mare derby al fotbalului. Ce șanse are

Ianis Hagi e la un pas să joace într-un mare derby al fotbalului. Ce șanse are

După ce a reușit, miercuri, încă o pasă decisivă pentru Glasgow Rangers, Ianis Hagi așteaptă nerăbdător marele meci de sâmbătă, împotriva celor de la Celtic.

La precedenta întâlnire dintre Celtic și Rangers, din luna octombrie, românul a fost lăsat pe banca de rezerve de Steven Gerrard. De data asta, Hagi speră la prima apariție împotriva lui Celtic.

Alan Hutton, fostul mare jucător de la Rangers, Tottenham, Aston Villa și al naționalei Scoției, este de părere că Hagi este pregătit pentru derby.

Football Insider scrie că pe Hutton l-a convins agresivitatea lui Hagi, iar acest lucru ar putea determina includerea românului în echipa care o va înfrunta pe Celtic.

ADVERTISING

Potrivit sursei citate, Hutton crede că Hagi ”arată o foame care ar putea însemna că managerul său nu are de ales decât să îl bage în teren pentru următorul Old Firm”.

”Evident că lui Steven Gerrard îi place să schimbe lucurile și să rotească și să surprindă din când în când. Cred că a fost un pic greu pentru Hagi. A jucat cu intermitențe. Unoeri am văzut momente de strălucire din partea lui, alteori nu prea.

Dar joacă mai agresiv, provocând probleme. Asta este ceea ce vrem de la el. Asta este ceea ce vrem să vedem. Are o bună șansă (să joace contra lui Celtic - n.red.). Ultimele două meciuri a fost aceeași echipă, s-a acomodat și joacă bine, deci are o bună ocazie să joace în meciul cu Celtic”.

ADVERTISING

De asemenea, site-ul 67hailhail.com, destinat lui Celtic, scrie că echipa în alb și verde va întâlni un Rangers în care Ianis Hagi și Glen Kamara vor fi titulari.

Însă nu la fel a transmis și antrenorul lui Hagi, Steven Gerrard, care a lăsat să se înțeleagă că echipa de start ar putea suferi schimbări, dar și că performanța de miercuri a românului ar putea să nu fie de ajuns.

”Ianis a revenit în echipă și a avut o contribuție foarte bună. Am niște decizii importante de luat pentru weekend.

Voi alege o echipă despre care cred că poate face treabă bună contra lui Celtic. Jucătorii luptă pentru locurile de titulari. Nu mă interesează cine a marcat sau cine e în formă. Vreau să aleg o echipă care va face treaba contra lui Celtic”, a spus Gerrard, citat de Daily Record.

ADVERTISING

Iată și ce a declarat Gerrard despre Hagi, după meciul de miercuri

Celtic se află pe locul al doilea, la 16 puncte în spate, dar cu trei partide mai puțin jucate.

Ianis Hagi are 4 goluri și 10 pase decisive pentru Rangers în 25 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇