Ianis Hagi a primit laude din partea cui nu se aștepta după partida dintre Rangers și Motherwell

Ianis Hagi a primit laude din partea cui nu se aștepta după partida dintre Rangers și Motherwell

Deși a făcut un joc mai degrabă slab, fiind și criticat de antrenorul său Steven Gerrard, Ianis Hagi a primit laude fix din partea cui nu se aștepta după remiza din deplasarea de la Motherwell, scor 1-1.

E vorba de presa scoțiană, una pretențioasă, care de multe ori l-a taxat pe românul de 22 de ani. Acum, de exemplu, l-a lăudat, desi a jucat doar 55 de minute, fiind scos de Gerrard repede și criticat mai apoi tot de acesta.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Steven Gerrard, total nemulțumit de prestația lui Ianis Hagi în ultimul joc al lui Rangers

Cotidianul scoțian Glasgow Live l-a notat cu 7 pe român, cea mai mare notă de la Rangers, el fiind analizat în următorii termeni: „Probabil, Ianis a fost cel mai bun jucător al lui Rangers în prima repriză, înlocuit în mod surprinzător în debutul părţii secunde. Încă o prestaţie bună din partea românului, care a primit, e drept, și un cartonaş galben”, punctau cei de la ziarul citat mai sus în analiza românului.

De asemenea, și ziarul local din Glasgow The Scotsman l-a lăudat pe Ianis, fost jucător la Fiorentina și Viitorul: „A arătat dorinţă de implicare, dar tânărul român nu a reuşit foarte multe. Şi-a arătat frustrarea după ce a încasat un cartonaş galben rapid, înainte de schimbarea din minutul 55”.

După acest egal dintre Motherwell și Rangers, oaspeții rămân lideri și neînvinși în Scoția, cu 66 de puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Problemele continuă în Australia. Alți 25 de tenismeni au fost carantinați după un charter venit de la Doha

Ianis Hagi a dezamăgit din nou în Scoția. Rangers nu a putut trece de ultima clasată (Video)

În ultimele 24 de ore, 8.095 persoane au fost vaccinate, dintre care 875 cu rapel – Câte reacții adverse au fost înregistrate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.