Harry Redknapp dă de pământ cu Răducioiu: "Stătea trei ore la coadă la pâine"

Harry Redknapp dă de pământ cu Răducioiu: "Stătea trei ore la coadă la pâine"

Harry Redknapp l-a inclus pe Florin Răducioiu în topul celor mai slabe transferuri efectuate în cariera sa.

Fostul antrenor englez, trecut printre altele pe la Tottenham Hotspur, West Ham au QPR, spune că Răducioiu nu face nimic altceva decât să se vaite de intrările dure ale adversarilor.

"Am lucrat timp de două ore cu Răducioiu în prima lui zi de antrenament și trebuie să recunosc că m-a impresionat. Era foarte bun la finalizare și chiar am crezut că va fi un transfer de succes. Dar când venea vorba de ceva fizic, nici nu voia să audă. Nu suporta să fie atacat de adversari. În primele două meciuri amicale, Răducioiu nu a făcut nimic altceva decât să se plângă de intrările adversarilor", a povestit Redknapp pentru sportbible.com.

ADVERTISING

"Nu mă puneți să explic cum un jucător considerat odată de talie mondială a devenit dintr-o dată o amintire, dar ceva s-a întâmplat cu el și s-a pierdut complet. Era obișnuit să stea trei ore la coadă în București pentru o bucată de pâine și dintr-o dată purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Poate această trecere a fost prea bruscă pentru el", a adăugat tehnicianul britanic.

Florin Răducioiu a fost transferat de West Ham United de la Espanyol Barcelona în vara anului 1996, în schimbul a 1,5 milioane de lire sterline.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răducioiu a rezistat doar jumătate de sezon la West Ham, unde a jucat 11 meciuri și a marcat două goluri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇