Gigi Becali anunță ultimul transfer pe care îl va mai face FCSB: „Doar el ne mai trebuie”

Gigi Becali anunță ultimul transfer pe care îl va mai face FCSB: „Doar el ne mai trebuie”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, anunță că gruparea roș-albastră mai are de făcut un singur transfer în această vară, oricum plină pentru echipă în ceea ce privește achizițiile de jucători.

E vorba de postul de atacant central, de număr 9 cum se mai spune în limbaj fotbalistic, post unde Becali crede în continuare că echipa sa este categoric deficitară. Mai ales după ultima remiză cu CS Mioveni, scor 1-1 în Superligă, sâmbătă seara.

„Dacă aveam atacant aseară, era altceva. Dar nu am avut atacant. Ianis, dacă era atacant, dădea gol. S-a simțit lipsa lui Rusu.

Nici Ișfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun și îmi place”, a declarat Becali la ProArena, duminică dimineața, într-o intervenție telefonică.

ADVERTISING

Singurii atacanți pe care FCSB îi are în lot sunt Ianis Stoica și Bogdan Rusu.

Ultima găselniță pe care chiar Nicolae Dică era în stare să o pună în aplicare era reprofilarea lui Joonas Tamm din postura de fundaș central ca atacant, măcar în ultimele 15-20 de minute ale jocului cu Mioveni:

Soluție neașteptată gândită de Dică la FCSB: „Mă gândeam să îl pun pe Tamm atacant”

Pentru FCSB urmează manșa retur din preliminariile Conference League cu Dunajska Streda, joi seara de la 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!