Soluție neașteptată gândită de Dică la FCSB: „Mă gândeam să îl pun pe Tamm atacant”

Soluție neașteptată gândită de Dică la FCSB: „Mă gândeam să îl pun pe Tamm atacant”

Antrenorul Nicolae Dică de la FCSB are mari probleme de efectiv, având în vedere problemele medicale din lot, dar și faptul că gruparea roș-albastră nu stă foarte bine pe toate pozițiile din angrenaj.

FCSB a remizat doar la CS Mioveni, scor 1-1 sâmbătă seara în runda a patra din Superligă.

Este încă un meci fără victorie în campionat pentru Dică și ai săi, care au marcat singurul gol prin Miculescu în minutul 79.

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porțîi. El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.

ADVERTISING

Din păcate, întârzie victoria, dar trebuie să vină în meciul următor, avem obiectiv campionatul, se câștigă cu echipele mici. Sunt meciuri importante, le-am spus jucătorilor înainte de joc, dar nu am reușit să îi capacitez.

Nu mai știu, vreau să joc cu jucătorii din 3 în 3 zile, dar am un meci, se accidentează unul doi, încerc să le dau minute și altora și să îi odihnesc pe unii, mi-e teamă de accidentări. M-am gândit foarte mult și la Tavi, dacă să îl odihnesc și să îl bag pe parcurs, dar am zis că e jucător tânăr. Și la Ovidiu, a călcat strâmb, nu era nimeni lângă el, a călcat strâmb și are probleme la genunchi. Au fost ok jucătorii noi, nicio problemă din partea mea. Am avut discuții cu Dawa, o să avem în continuare, e un jucător agresiv, nu are 19-20 de ani, are și el o vârstă, e mai greu să se schimbe, dar vorbim să nu mai facă aceste intrări, să învețe să tatoneze”, au fost vorbele spuse de Dică la final de partidă, pentru presa strânsă la zona mixtă de după joc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB are următorul meci acasă joi cu Dunajska Streda în Conference League, apoi cu Chindia Târgoviște tot pe teren propriu duminică seara.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!