Gică Popescu cere schimbări majore pentru redresarea echipei naționale a României: "În ce lume trăim?"

Gică Popescu cere schimbări majore pentru redresarea echipei naționale a României: "În ce lume trăim?"

Gică Popescu (56 de ani) a vorbit în termeni duri despre Federația Română de Fotbal, despre jocul echipei naționale a României din meciul cu Belarus și a cerut schimbări majore.

Fostul căpitan al naționalei României, din Generația de Aur, a spus că – în opinia sa – echipa lui Edi Iordănescu nu are identitate și cere schimbări pentru că „nu putem aștepta să ne spună Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu tot felul de povești”.

”Vi se pare atât de dură declarația mea? Băi, oameni buni, în ce lume trăim? Am spus că echipa națională nu are identitate, am spus ce am văzut. Nu sunt doar eu care vede lucrul ăsta.

ADVERTISING

Nu putem sta în fața televizorului, nu putem aștepta să ne spună Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu tot felul de povești, că noi ’creăm valori’ și nu știu ce alte lucruri și noi să nu spunem nimic”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

România a terminat la egalitate, 0-0, cu Belarus în grupa I de calificare la EURO 2024, într-un meci jucat pe teren neutru la Budapesta. Tricolorii urmează să joace cu Andorra, duminică, 15 octombrie, de la ora 21:45, la București.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!