Gică Popescu a ținut să lămurească lucrurile în chestiunea biletelor pentru jucătorii Generației de Aur la EURO 2020

Gică Popescu a ținut să lămurească lucrurile în chestiunea biletelor pentru jucătorii Generației de Aur la EURO 2020

Gică Popescu, fostul mare căpitan al echipei naționale de fotbal a României și fostul căpitan și al celor de la FC Barcelona, a încercat să clarifice situația absurdă care a avut loc în timpul jocului Austria – Macedonia de Nord de la EURO 2020.

În chiar prima partidă disputată pe terenul nostru vreodată la un Campionat European de fotbal, marile valori ale Generației de Aur, printre care Popescu, Gică Hagi sau Dorinel Munteanu, au fost trimise să urmărească partida din tribuna a II-a, în timp ce la zona VIP au stat mai mulți politicieni.

ADVERTISING

"Văd că sunt foarte multe discuţii în jurul faptului că noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria - Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal. Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro", a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Controversă la EURO 2020: Politicienii au stat la VIP, Hagi și Popescu trimiși la tribuna a II-a

ADVERTISING

Popescu a fost și consilier al premierului pe probleme legate de organizarea meciurilor din cadrul EURO 2020 în ultima perioadă și spune că a primit bilete din partea FRF numai pentru tribuna a doua.

Tot prin același intermediu al rețelelor de socializare, fostul jucător de la Dinamo, PSV sau Lecce a mai spus că s-a simțit minunat printre atâția suporteri români.

Gica Popescu, all his 16 goals for Romania

O primă reacție din partea FRF a venit tot azi, prin directorul tehnic Mihai Stoichiță, care s-a scuzat prin faptul că UEFA s-a ocupat de repartizarea biletelor.

ADVERTISING

Prima reacție venită din partea FRF după controversa iscată la primul meci organizat de România la EURO 2020: „Nu am avut locuri la VIP”

"Dar ne-am simţit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94, voi şi noi am umplut ţara de bucurie! Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piaţa Unirii la Piaţa Romană! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat", a mai scris Popescu.

După ce a stat la zona VIP pe stadion, Bode e supărat pe UEFA pentru cum a tratat fotbaliştii din generaţia de aur, dar şi Guvernul României

Austria a învins Macedonia de Nord cu 3-1 în grupa C de la EURO 2020, în prima partidă disputată pe Arena Națională la acest turneu final.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Marko Arnautovici riscă să fie suspendat de la EURO 2020, după manifestările considerate rasiste de pe Arena Națională

CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul către grupele Ligii Campionilor

A fost descoperită o planetă cu o temperatură apropiată de cea a Pământului și care ar putea avea nori asemănători

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!