Prima reacție venită din partea FRF după controversa iscată la primul meci organizat de România la EURO 2020: „Nu am avut locuri la VIP”

Prima reacție venită din partea FRF după controversa iscată la primul meci organizat de România la EURO 2020: „Nu am avut locuri la VIP”

Cei din Federația Română de Fotbal au oferit o primă reacție după scandalul ivit la capătul primului meci organizat vreodată de România la un Campionat European de fotbal.

La jocul dintre Austria și Macedonia de Nord, disputat duminică seara pe Arena Națională, scor 3-1, legendele fotbalului românesc, printre care îi numim pe Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu, au fost invitați să ia loc doar la tribuna II, în timp ce zona VIP a fost înțesată de nume din zona politicului.

Controversă la EURO 2020: Politicienii au stat la VIP, Hagi și Popescu trimiși la tribuna a II-a

ADVERTISING

Cel care a vorbit despre această anomalie este Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF, care a susținut că nu a fost responsabilitatea FRF această alegere, ci că întreg sistemul de acordare a biletelor/invitațiilor este gestionat de către cei de la UEFA:

”Nu noi organizăm Campionatul European, noi suntem invitați de forul european. Eu am vrut să iau pentru mine niște bilete și nu am putut. Nu știu cum se organizează treaba asta, e un comandament total diferit față de noi, birourile sunt pe Național Arena. Nu ne aparține această organizare și noi am fost și ca Gică, Dorinel sau cine a mai fost invitat la acest eveniment.

ADVERTISING

FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a fost reacția lui Stoichiță, la Digi Sport, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o luni seara.

România mai are de organizat două partide de la acest European din grupa C, apoi o optime de finală foarte puternică, în care putem vedea la lucru una dintre Franța, Portugalia sau Germania.

ADVERTISING

„Nu trebuie să ironizăm această situație, e puțin exagerat, e până la urmă un meci, nimeni nu a contestat valoarea foștilor jucători”, mai puncta oficialul FRF în legătură cu situația creată mai sus.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

EURO 2020: Rezultatele de luni și clasamentele

EURO 2020: Slovacia produce surpriza și învinge Polonia

Ambasadorul Israelului în România anunță un record istoric: 9 din portofoliile noului Guvern israelian sunt conduse de femei

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!