Controversă la EURO 2020: Politicienii au stat la VIP, Hagi și Popescu trimiși la tribuna a II-a

Controversă la EURO 2020: Politicienii au stat la VIP, Hagi și Popescu trimiși la tribuna a II-a

Primul meci organizat de România la EURO 2020 a stârnit și o controversă. Asta deoarece politicieni precum Anca Dragu, Ludovic Orban, Nicușor Dan și Dan Barna au stat la lojă, în timp ce foști mari internaționali precum Gică Hagi și Gică Popescu au fost trimiși să stea la tribuna a II-a.

Conform imaginilor publicate de Gsp.ro, președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a înconjurat în lojă doar de politicieni precum Orban, Dragu, Nicușor Dan, Dan Barna și Lucian Bode. Chiar și procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, a stat în lojă, dar și Vasile Dâncu (foto), un apropiat al lui Burleanu.

ADVERTISING

De asemenea, la loje au fost surprinși și alți oameni care au mai puțină legătură cu fotbalul, așa cum se poate observa în imaginea de mai sus.

FRF spune că nu ea i-a invitat pe politicieni la lojă, ci doar că le-a oferit biletelor foștilor mari internaționali la tribuna a II-a.

Gică Popescu a dezvăluit că lui Gică Hagi nu i-a venit să creadă când a aflat unde a primit bilete la meci. Mai mult, Popescu a relatat că i-a spus lui Hagi abia pe drumul spre stadion unde sunt biletele, de teamă ca Regele să nu se răzgândească și să nu mai vină deloc la meci.

ADVERTISING

"Nu știu dacă e în regulă. Sincer, mă așteptam să primesc bilet în alt loc din stadion, dar asta este viața… Am mers împreună cu Hagi la meci. Lui nici nu i-am zis unde avem biletele, mi-era teamă că dacă îi spuneam înainte să plecăm, poate refuză să mai meargă. Așa, i-am zis pe drum: Gică, știi unde avem locuri? La tribuna a doua! Nu prea îi venea să creadă", a spus Popescu.

De asemenea, Popescu s-a arătat siderat și a spus că oriunde altundeva în Europa ar fi fost invitat la zona VIP.

"Poate că la următorul Euro o să stau și eu la VIP. De fapt, sigur se va întâmpla așa. Și mai știu sigur ceva. Că pe oricare alt stadion de la acest Euro dacă aș fi fost invitat, aș fi primit loc la tribuna oficială!", a mai spus Popescu.

ADVERTISING

FRF nu a oferit un punct de vedere pentru a explica de ce i-a trimis pe foștii fotbaliști la tribuna a II-a, iar pe politicieni i-a primit în zona VIP.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!