Mircea Rednic dezvăluie de ce s-a supărat pe Gică Hagi după ce a fost demis de la Viitorul

Mircea Rednic dezvăluie de ce s-a supărat pe Gică Hagi după ce a fost demis de la Viitorul

Mircea Rednic a dezvăluit motivul pentru care s-a supărat pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a dat afară de la Viitorul.

Rednic spune că s-a supărat deoarece a fost demis cu doar un meci înainte de încheierea sezonului regular.

"Deci am pierdut jucători care erau de bază. Și nu numai asta, au fost și multe meciuri egale, la limită, și nu vreau să discut, o iau ca pe o experiență. Ce m-a deranjat e felul în care am fost demis, mai era un singur meci din campionatul regulat și pe care l-au și pierdut, deci putea să se ia o decizie după acel meci. Asta m-a deranjat, restul, să fie sănătoși!", a spus Rednic pentru PlaySport.

ADVERTISING

De asemenea, Rednic a spus că Hagi a vândut cei mai buni jucători și că unii dintre ei au avut și Covid-19, iar acest lucru i-a îngreunat misiunea.

"Da, s-a mai întâmplat, nu-i problemă, dar de asta zic, mai era un singur meci, putea să se ia o decizie după aia, pentru că el știe foarte bine cum s-au pierdut meciurile alea, am avut 7 jucători lipsă, dintre care vreo 4 cu Covid, doi accidentați, și meciul cu Botoșani, și meciul cu Iași, și am fost nevoit să folosesc mulți jucători tineri. În fine, eu asta o iau ca pe o experiență, dar m-a deranjat felul, decizia care s-a luat, mai erau trei zile, nu murea nimeni. Și s-a adeverit că nici ei n-au câștigat meciul ăla, după aia. Nu murea nimeni dacă mai era un meci", a mai spus Rednic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a fost antrenorul Viitorului între decembrie 2020 și aprilie 2021, pentru doar 17 meciuri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!