Edi Iordănescu a clarificat cele două controverse din mandatul de la CFR Cluj

Edi Iordănescu a clarificat cele două controverse din mandatul de la CFR Cluj

Edi Iordănescu a clarificat cele două controverse vehiculate în spațiul public din perioada în care a antrenat-o pe CFR Cluj.

Presa a scris că Iordănescu a avut o relație rece cu jucătorii, iar aceștia aflau de la secunzi dacă erau titulari sau nu.

"Jucătorii sunt profesioniști, au contracte, sunt plătiți ca să se antreneze și să intre pe teren atunci când antrenorul apelează la ei. Pentru mine nu au existat niciodată vedete, nu am considerat niciodată că trebuie să le dau explicații fotbaliștilor care nu sunt titulari. Am încercat să am cu ei doar discuții despre ce ar trebui să îmbunătățească, despre munca lor. Alex Radu și Vergil Andronache, secunzii mei, au fost mai apropiați de jucători, au încercat să-i țină montați, să-i capaciteze", a răspuns Iordănescu pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

În plus, în presă s-a scris și faptul că Iordănescu i-a promis la un moment dat că va fi titular contra lui FCSB, iar acest lucru nu s-a întâmplat și atacantul nu a mai dorit să joace din postura de rezervă.

"Poți să îl întrebi pe Rondon dacă el a fost supărat pe mine vreodată. Am lucrat cu Mario și la Mediaș. Nu le-am promis niciodată jucătorilor ceva ce nu am respectat.

De fapt, niciodată nu am făcut promisiuni despre titularizarea vreunui fotbalist! Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Dacă Rondon ar fi avut vreo problemă cu mine n-ar fi venit să mă îmbrățișeze după golul pe care l-a înscris cu FCSB, în ultima etapă. El rămâne în sufletul meu, la fel cum rămân și ceilalți jucători de la CFR", a precizat Iordănescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!