Gest superb făcut de FRF pentru victimele tragediei de la Piatra Neamț

Gest superb făcut de FRF pentru victimele tragediei de la Piatra Neamț

Federația Română de Fotbal a făcut un gest superb pentru a ajuta victimele, dar și rudele celor care au murit în incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

FRF a anunțat printr-un comunicat de presă că tricourile care ar fi urmat să fie purtate de tricolorii noștri în meciul cu Norvegia de duminică, meci anulat între timp de UEFA, vor fi purtate de tricolori la un joc organizat la Mogoşoaia între componenţii lotului naţional și apoi vor ajunge la oameni care vor face donaţii pentru familiile victimelor din Moldova.

ADVERTISING

LIVE Vela îl trimite la spital pe șeful Institutului de Criminalistică. Gest de solidaritate de la românii din Belgia pentru medicul-erou (Foto şi video de la tragedia din Neamţ)

“Tricourile naţionalei pentru meciul cu Norvegia vor rămâne poate în istorie după anularea partidei. Ele vor fi purtate azi de jucători la meciul organizat de Mirel Rădoi la Mogoşoaia, între componenţii lotului nostru. La final, tricourile personalizate cu numele jucătorilor şi datele partidei vor intra în campania organizată de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Asociaţia ZI de BINE.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a făcut o victimă și în lumea sportului

Ele vor ajunge la cei care donează pentru familiile celor dispăruţi în tragedia de ieri de la Spitalul din Piatra Neamţ şi pentru victimele acesteia, printre care medicul erou Cătălin Denciu, aflat acum în suferinţă”, se arată pe site-ul FRF.

După ce partida România - Norvegia a fost anulată de UEFA, Mirel Rădoi a decis să împartă lotul în două și cele două părți să joace într-un meci test duminică seara, în locul partidei cu nordicii.

ADVERTISING

Decizie neașteptată luată de Mirel Rădoi în ziua în care trebuia să aibă loc partida cu Norvegia

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ultimele detalii prezentate de UEFA după anularea partidei România - Norvegia din Liga Națiunilor

Verdictul antrenorului lui Adrian Petre după câteva etape consumate în Serie B

Un copil de 3 ani a murit de Covid la Braşov

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!