Tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a făcut o victimă și în lumea sportului

Tragicul incident de la Piatra Neamț, acolo unde un incendiu în secția ATI a Spitalului Județean a luat 10 vieți, a făcut și o victimă în lumea sportului.

Dintre victimele deja cunoscute la această oră, știm că a încetat din viață cunoscutul Mircea Covătaru (74 de ani), fost mare antrenor de lupte la Clubul Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. El se afla internat înainte de incendiu la secția Terapie Intensivă și se numără printre cele 10 persoane decedate în incidentul groaznic petrecut sâmbătă seara.

LIVE Vela îl trimite la spital pe șeful Institutului de Criminalistică. Gest de solidaritate de la românii din Belgia pentru medicul-erou (Foto şi video de la tragedia din Neamţ)

ADVERTISING

Covătaru a început să practice luptele în 1963, la 17 ani, iar peste un an devenea campion național la tineret. A evoluat pentru cluburile Farul Constanta și Dinamo București, la seniori. El a fost în ultimii ani antrenor la lupte la CS Ceahlăul Piatra Neamț, după cum anunță cei de la Jurnal FM.

Șapte bărbați și trei femei și-au pierdut viața în devastatorul incendiu care a avut loc sâmbătă seara, după ora 18, în secția ATI de la Sp.Județean Piatra Neamț, acolo unde erau internați pacienții COVID-19.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Lewis Hamilton, campion mondial pentru a șaptea oară în Formula 1

Decizie neașteptată luată de Mirel Rădoi în ziua în care trebuia să aibă loc partida cu Norvegia

Directorul Institutului Naţional de Criminalistică, trimis la Neamţ pentru a ajuta cu cercetările în cazul incendiului de la ATI

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇