George Țucudean, complet nemulțumit de felul în care a fost tratat la CFR Cluj

George Țucudean, complet nemulțumit de felul în care a fost tratat la CFR Cluj

Atacantul George Țucudean a vorbit deschis despre felul în care a fost tratat la CFR Cluj.

Țucudean spune că șefii clubului nu l-au respectat, că a fost plătit cu întârziere și pus să plătească și TVA pentru salariul încasat.

"Nu-mi convine să iau banii la 3 luni, la performanțele pe care le-a avut CFR-ul, mai mult de respect decât de bani, pentru că clubul a încasat foarte mulți bani, presiunea era foarte mare pe noi să ne calificăm să salvăm clubul, cum ar veni. Să încaseze și clubul ceva, pentru că, cu un an înainte, nu s-a calificat și s-au investit mulți bani. E și normal.

ADVERTISING

Dar sumele pe care trebuiau să ni le plătească nouă nu au fost foarte mari, adică erau 10-20 la sută din ce au încasat ei și mi se părea normal. Ne-au făcut plătitori de TVA, e altă prostie, ne-au făcut plătitori de TVA. Bine, plăteam la 3 luni, după aia am încasat mai mulți bani am plătit la lună și noi primeam salariul net și plăteam TVA-ul de la noi din bani și stăteam 3 luni să ne luăm TVA-ul pe luna respectivă", a spus Țucudean pentru ProSport.

De asemenea, Țucudean a menționat că e nemulțumit și de felul în care șefii clubului s-au purtat cu el după plecarea din Gruia.

ADVERTISING

"Eu am 5 campionate câștigate dacă e să-l punem și pe acesta. N-am primit medalie de campion. Eu n-am primit mesaj de mulțumire pe site, au primit toți jucătorii… Nu mă deranjează, dar e vorba de respect. Eu am memoriu la CFR să-mi iau banii. Tinerii de la CFR nu pot să vorbească, străinii merg direct la FIFA dacă au să-și ia banii", a completat atacantul.

Țucudean este unul dintre cei mai buni atacanți din istoria lui CFR Cluj, cu 30 de goluri în 62 de meciuri.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇