George Pușcaș, criticat dur de antrenorul său de la Reading, dar și de presa din Anglia. Nu a mai marcat de 216 zile

George Pușcaș, criticat dur de antrenorul său de la Reading, dar și de presa din Anglia. Nu a mai marcat de 216 zile

George Pușcaș, atacantul român al celor de la Reading, echipă din Championship, liga secundă engleză, are mari probleme la echipa sa de club, acolo unde nu a mai înscris de 22 de meciuri consecutiv.

Vârful de 25 de ani a fost înlocuit la pauză în ultima partidă disputată de Reading, partidă câștigată cu scorul de 2-1 în fața celor de la Birmingham City.

Titular la Reading în deplasarea de la Birmingham, românul a fost schimbat la pauză de antrenorul Paunovici, când echipa sa era condusă cu 1-0. Înlocuitorul său, puștiul de 18 ani Jahmari Clarke, a marcat ambele goluri ale victoriei.

ADVERTISING

„Ar fi trebuit să fie mult mai puternic la minge. Prea mult timp pierdut plângându-se arbitrului fără niciun rezultat. Scos la pauză", a fost critica presei din Anglia, prin cotidianul Berkshire Live, care l-a notat cu 4, continuată de cuvintele grele ale antrenorului său Veljko Paunovici: „Am fost foarte supărat, nemulțumit de pasivitatea și automulțumirea pe care le aveam. La pauză, le-am cerut băieților implicare, să dea totul. Mi se părea că nu jucăm să câștigăm, că nu vrem să învingem. Când asta s-a schimbat, când atitudinea a fost alta, am jucat bine. Aceasta e calea spre victorii", a punctat antrenorul sârb după joc la conferința de presă.

George PUSCAS ● Welcome to PISA ● All Goals 2022 | FullHD

De 216 zile, de pe 5 aprilie mai exact, nu a mai marcat un gol în Anglia George Pușcaș, chemat de Mirel Rădoi totuși la națională pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein din 11 și 14 noiembrie, în preliminariile CM 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!