FRF, anunț despre viitorul selecționer al naționalei României: "Până atunci vom cunoaște numele"

FRF, anunț despre viitorul selecționer al naționalei României: "Până atunci vom cunoaște numele"

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a declarat, vineri, că până la plecarea echipei naţionale la EURO 2024 se va cunoaşte numele selecţionerului care va preluat conducerea băncii tehnice după Campionatul European, precizând că sunt şanse mari ca Edward Iordănescu să prelungească înţelegerea cu FRF.

„Obiectivul pe care ni l-am propus este acela ca până la plecarea în Germania la Campionatul European de fotbal să cunoaştem numele selecţionerului care va califica echipa naţională de fotbal a României şi la Campionatul Mondial. În momentul de faţă sentimentul tuturor, al administraţiei, al departamentului tehnic, inclusiv al selecţionerului, este că ne dorim să continuăm împreună. Astfel încât, în perioada următoare o să vă putem oferi mai multe informaţii”, a spus Burleanu, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISING

El a precizat că aspectul financiar al înţelegerii cu Edward Iordănescu nu constituie un impediment în prelungirea contractului.

"Pot să vă spun că niciunul dintre selecţionerii cu care am colaborat din 2014, începând cu domnul Anghel Iordănescu, care a fost primul selecţioner numit de actuala conducerea Federaţiei Române de Fotbal, aspectul financiar nu a fost niciodată unul important. Nu ştiu cum au stat lucrurile în trecut. În aceaşi situaţie au stat lucrurile şi în ceea ce îi priveşte pe componenţii echipei naţionale. Niciodată detaliile financiare nu au reprezentat un subiect în discuţiile dintre noi", a mai spus Burleanu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Contractul dintre selecţionerul Edward Iordănescu şi Federaţia Română de Fotbal va expira la finalul EURO 2024, ambele părţi lăsând să se înţeleagă până în acest moment că îşi doresc o prelungire a înţelegerii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!