Gică Hagi îi bate obrazul lui Edi Iordănescu: "Ianis e singurul!"

Gică Hagi îi bate obrazul lui Edi Iordănescu: "Ianis e singurul!"

Gică Hagi îi bate obrazul selecționerului Edi Iordănescu după primele două meciuri de pregătire al echipei naționale a României înaintea EURO 2024.

România a remizat cu Irlanda de Nord (1-1) și a pierdut cu Columbia (2-3), iar Gică Hagi s-a declarat surprins că Iordănescu nu l-a folosit titular pe Ianis în niciunul dintre două meciuri.

"Regele" a spus că a fost surprins, deoarece Ianis Hagi a fost singurul jucător dintre cei cu puține minute la echipa de club care n-a început titular niciuna dintre cele două partide.

ADVERTISING

”Deranjat, nu. Surprins, da, e alt cuvânt (n.r. cum a fost Ianis Hagi pentru că nu a fost titular în niciun meci). Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a fost titular. E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat.

El are 3 goluri și două pase decisive în ultimele 5 meciuri pentru națională. S-a vorbit că nu a mai jucat la echipa de club în ultimele două luni, ok, dar trebuie să nu uităm că a fost un an accidentat”, a spus Hagi, la Digi Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!