Derek Ferguson îl pune la punct pe Gică Hagi în cazul lui Ianis: Problemele depistate de scoțian

Derek Ferguson îl pune la punct pe Gică Hagi în cazul lui Ianis: Problemele depistate de scoțian

Fostul fotbalist scoțian Derek Ferguson a luat atitudine la adresa lui Gică Hagi, după declarațiile făcute la adresa lui Ianis.

Ferguson, fost mijlocaș al lui Rangers, este de părere că Gică Hagi îi face mai mult rău lui Ianis prin declarațiile în care îl laudă.

"Nu sunt prea sigur că e genul de jucător pe placul antrenorului. Singurul lucru este că știu că tatăl lui este extrem de vocal. Chiar și în cazul băiatului meu uneori mi se spune să îmi închid gura pentru că cel mai bun lucru este să îți lași copilul să vorbească pe teren. La Alaves nu a jucat prea mult. Este un jucător talentat, dar nu sunt atât de sigur că ar fi genul pe placul lui Philippe Clement. Am înțeles, Hagi senior vrea tot ce este mai bun pentru băiatul lui, dar uneori cred că este mai bine să stea undeva în spate. Este cariera băiatului, acum are 25 de ani, așa că nu este un tânăr. Este un tânăr matur, așa că lasă-l să ia decizii", a spus Derek Ferguson pentru Ibrox News.

ADVERTISING

Reacția lui Ferguson vine după ce Gică Hagi a avut un discurs la superlativ la adresa lui Ianis în urmă cu câteva zile.

„Ianis la echipa naţională s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare. El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este. În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol. Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei.

ADVERTISING

Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el. Nu uitaţi că vine după o accidentare de un an. Deci nu putem vedea acum forma cea mai mare a lui Ianis, dar la anul îl vom vedea în cea mai bună formă", a spus Gică Hagi la Orange Sport.

Ianis nu are niciun gol marcat pentru Alaves în acest sezon de La Liga.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇