Ce scrie presa scoțiană după decizia definitivă luată de Ianis Hagi

Ce scrie presa scoțiană după decizia definitivă luată de Ianis Hagi

După ce Ianis Hagi, mijlocașul român de 25 de ani, a luat decizia de a nu se mai întoarce în Scoția de la vară, presa din Albion a luat act și a analizat decizia băiatului legendarului Gică Hagi.

Hagi și-a exprimat dorința de a continua și sezonul viitor în Spania, chiar dacă de la vară îi expiră împrumutul de la Glasgow Rangers, iar gruparea la care activează acum, Deportivo Alaves, nu ar fi deloc încântată să îl cumpere.

Mijlocașul a evoluat numai 16 minute în amicalul României, împotriva Irlandei de Nord, 1-1 și a oferit un interviu pentru reputatul cotidian Marca, în care a spus, printre altele: „Iubesc nivelul din La Liga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici. Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile. Este liga pe care am urmărit-o de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp!

ADVERTISING

Sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate debloca versiunea mea cea mai bună. Sunt aici de doar 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Simt că progresez în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”, a mărturisit Ianis Hagi, potrivit Marca.

În urma acestor declarații, cei de la Glasgowworld sunt convinși că nu mai există modalitate de a-l convinge pe Ianis Hagi să rămână pe Ibrox Park și din sezonul viitor: „Mijlocașul de la Rangers este în prezent împrumutat în La Liga și vrea să plece cu orice preț de pe Ibrox. Ianis Hagi a declarat că vrea să rămână în La Liga după încheierea împrumutului său la Alaves. După ce s-a recuperat în urma accidentării grave la genunchi, românul a fost trimis împrumut în Spania de către Michael Beale vara trecută. A jucat de 24 de ori în acest sezon cu două goluri și un assist.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Românul se află în prezent alături de naționala țării sale, însă a oferit un interviu pentru Marca în care a vorbit despre viitorul său. A punctat clar că va continua departe de Rangers”, arată publicația mai sus citată.

Hagi a bifat la Alaves 22 de partide, însă numai în șapte meciuri a jucat mai mult de o repriză. Are două goluri marcate, însă ambele doar în Cupa Spaniei. La naționala României, Ianis are deja 30 de selecții, având o cotă de piață în prezent de 2,5 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!